www.sanneskadetva.blogg.se

www.sanneskadetva.blogg.se www.sanneskadetva.blogg.se www.sanneskadetva.blogg.se www.sanneskadetva.blogg.se www.sanneskadetva.blogg.se www.sanneskadetva.blogg.sewww.sanneskadetva.blogg.se www.sanneskadetva.blogg.se www.sanneskadetva.blogg.se www.sanneskadetva.blogg.se www.sanneskadetva.blogg.se www.sanneskadetva.blogg.se www.sanneskadetva.blogg.se www.sanneskadetva.blogg.se www.sanneskadetva.blogg.se www.sanneskadetva.blogg.se www.sanneskadetva.blogg.se   

kolla in min nya blogg :)

bytt blogg!!!

Nu har jag bytt blogg till www.sanneskadetva.blogg.se så bara börja kolla där istället! ;) fast just nu är det inte något inlägg än men det kommer så småningsom :)

Ha det bäst nudå! :)

9 augusti

HejPåDig! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag måste iallafall gå ut för var knappast ute igår... så vi höres Hejdå! :)

8 augusti

Hej, nu är jag äntligen hemma efter en veckas stekning i Piteå och Luleå! :D Jag var på PDOL över dagen och åkte lite karuseller och så var jag på Lulekalaset över kvällen och det, och då såg man Takida, Twisted Sisters och Melissa Horn... :) Men nu ska jag fixa lite..

Hejdå, bilder kommer sen :)

RSS 2.0